Indkøbskurv 0 items: 0,00 DKK

Grøn maling, til grønt Byggeri

Kontokunde?

Decor farver tilbyder malermestre, arkitekter, boligforeninger, institutioner, skoler, håndværkere og andre firmaer velkommen som kontokunder.

Profil

Decor farver har et bredt sortiment af malinger der henvender sig til den bevidste forbruger. Alle vores produkter bygger på bæredygtige principper, der går i samspil med miljøet og materialet. Vi har som en af de få i Danmark en certificeret indeklimamærket væg og loft maling (testet af teknologisk institut) produceret uden brug af akrylstoffer VOC eller MI (methylisothiazolinone), malingen er diffusionsåben og medvirker til at forbedre indeklimaet i boligen, skolen eller arbejdspladsen. Ud over vores egen væg & loftmaling, sælger vi flere forskellige andre mærker, men fælles for dem, er at de er fremstillet med tanke på bæredygtighed og for en forbedring af indeklimaet. Vi går meget op i gennemsigtlighed, hvad angår de produkter vi sælger i vores butik, derfor er alle vores malinger fuld deklareret. Ingen af de væg & loftmalinger som vi sælger indeholder VOC eller MI.

Green Building

DGNB System Denmark – Dansk bæredygtighedscertificering

Vores egen Naturmaling overholder de kriterier der skal opfyldes for at få et bæredygtig certificeret byggeri, fordi den er indeklimamærket. Kriterier der er vedtaget af hele den danske byggebranche og som har været i brug siden 2012.

Det er disse punkter i DGNB Manualen, hvor vores maling gør sig gældende.

SOC1.3 Indendørs luftkvalitet (side 179)

ENV1.3 Miljørisici relateret til byggevarer (side 57)

Link til Manual

Produkter

Vi har malinger til alle indvendige og udvendige overflader hvor fællesnævneren er diffusionsåbenhed og samspil med underlaget, hvad enten det drejer sig om en pudset væg, en allerede malet overflade, eller råt træværk. Ligesom alle veje fører til Rom, er mulighederne mange, ud over vores egen producerede produkter, fører vi malinger fra flere etablere mærker og samarbejdspartnere som sætter bæredygtighed og indeklima højt. Her kan nævnes: Auro, Keim, Fargbygge, Verdello, original linoliemaling for at nævne nogle.

Linoliemaling

Vi er specialister i linoliemaling og har mange års erfaring med denne type maling. Vi har et af Danmarks største udvalg af farver indenfor linoliemaling, vi specialblander også farver efter kunders ønsker mod tillæg.  

Vejledning

Butikkens medarbejdere har stor erfaring og kendskab til farver og maling generelt og kan vejlede om egenskaber og malingstyper uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Udbringning

Mindre ordre sendes med fragtmand. Ved større ordre/mængder er der mulighed for udbringning af varer i Københavnsområdet efter nærmere aftale.

Oprettelse

For at blive oprettet som kontokunde, bedes nedenstående felter udfyldt med info om firmaet, så vil vi tage kontakt  for en bekræftelse og oprette kontoen.

Vi gør opmærksom på at første køb på konto, generelt skal betales kontant. Ved efterfølgende køb, vil der blive fremsendt faktura på de købte varer.

 

 

Ansøg om oprettelse af firmakonto - Udfyld følgende.

Firmanavn:

Navn:

CVR:

Telefonnummer:

Adresse:

Email: