REFERENCER PROFESSIONELLE PRODUKT & SIKKERHEDSDATABLADE RÅD & VEJLEDNING ASTMA & ALLERGI

Naturmaling

Naturmaling

Naturmaling er en klassisk vandbaseret olieemusionsmaling, som har sit forlæg i gamle malingsrecepter og siden 1980´erne er den blevet fremstillet i en mere opdateret version. Malingen minder om en kompositionsfarve, tempera eller en olieforstærket limfarve. Malingen er velegnet til opholdsrum, børneværelse, kontor, stue etc., som er udsat for normalt slid. Malingen er efter gennemhærdning (ca. 3 uger) let vaskbar.

Malingens sammensætning giver en smuk, let stoflig, levende, kalkmat overflade, som gør malingen populær hos både private og professionelle malere, som ønsker en smuk og bæredygtig kvalitetsmaling, som dækker godt og er nem at arbejde med. Ikke mindst fordi pris og kvalitet kan konkurrere med konventionelle malinger, som ikke har de særlige miljø- og indeklimavenlige egenskaber.

Malingen er diffusionsåben, så dine vægge kan ”ånde.” Det vil sige fugt kan optages i malingslaget og ved ventilation frigives igen og transporteres ud af rummet. Ligesom eventuel fugt kan slippe fri af underlaget og gå igennem malingen. Det mindsker risikoen for fugtophobninger bag tilsyneladende pæne malingslag med risiko for skimmeldannelse og efterfølgende udvikling af af astma og allergi. På grund af malingens sammensætning og dens diffusionsåbenhed bærer Naturmaling det eftertragtede Indeklimamærke fra Teknologisk Institut, som garanti for de gode egenskaber.

Malingen fås i de tre hvide varianter; Hvid, Hvid ekstra, Naturhvid og som grunder. Malingen fås endvidere i rigtig mange farver. Læs mere herom under Naturmaling i farver.

Malingen er fuldt deklareret og indeholder ikke MI (methylisothiazolinone) eller nogle former for VOC. 

 

 

5 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. Naturmaling - Hvid

  Naturmaling - Hvid

  $179.00

  Indendørs væg- & loftmaling

  Logo indeklimamærke

  Learn More
 2. Naturmaling - Hvid Extra

  Naturmaling - Hvid Extra

  $199.00

  Indendørs væg- & loftmaling

  Logo indeklimamærke

  Learn More
 3. Naturmaling - Natur Hvid

  Naturmaling - Natur Hvid

  $179.00

  Indendørs væg- & loftmaling

  Logo indeklimamærke

  Learn More
 4. Naturmaling - Grunder

  Naturmaling - Grunder

  $149.00

  Indendørs grunder & vævfylder

  Logo indeklimamærke

  Learn More
 5. Sandspartel

  Sandspartel

  $199.00

  Obs! dette er ikke en lagervarer, den skal producerers, så forvent 2-3 dages længere leveringstid end vores andre produkter.

  Learn More

5 Item(s)

per page

Set Descending Direction